Igapäevast paranoiat ja kuidas mehed minu elus asju tõlgendavad

mai 27, 2016

Üks päev halasin päev otsa A.-le, kui halb ma seal Delfi videos välja näen.

Järgmine päev helistasin ühele – ei võtnud vastu.

Helistasin teisele, ei võtnud vastu.

Kaebasin A.-le ära. A. oli minu juttu hoolega tähele pannud, pakkus, et nägid Delfis mu videot ja pärast seda mu kõnesid enam vastu ei võta.

Mhmh. Sest vaata, milline ma seal Delfi videos välja näen. Või siis – issand, sa oled Delfi videos, kollases meedias, enam me sind ei tunne.

Siis läks paar päeva mööda ja mul juhtus selline lugu, et unustasin välja minnes rinnahoidja selga panna. Ja näh, oli just selline päev, kus vastutulijad mind vaatavad ja mina mõtlen, kas mul on nina tahmane, munaplekk kõhu peal või püksid tolmused, enamasti kusjuures ei ole ja ühtegi muud head põhjust kah ei ole. Ma ei saa aru, miks ma muutun eriliseks pilgumagnetiks, kui ma ei ole üldse tegelenud enda silmatorkavaks tegemisega ja lähen välja enam-vähem dressidega. Justkui keegi teine samavõrd dressidega ei käiks.

Seekord jäi peaasjalikult üle kalkuleerida, kas sellepärast, et mul ei ole rinnahoidjat seljas või video pärast. Või siis – ise on avaliku elu tegelane ja rinnahoidjat ei ole seljas!

“Äkki nad vaatavad sind sellepärast, et sul on sünnipäev,” pakkus Taliesin.

Jah – endal veel sünnipäev ja pole rinnahoidjat seljas! Või siis – ise juba suur inimene ja varsa aru!

10 kommentaari to “Igapäevast paranoiat ja kuidas mehed minu elus asju tõlgendavad”

  1. ogalik said

    Minu meelest ei näe sa Delfi videos üldse halb välja. minu meelest sa näed üsna enda moodi välja ja halb ma selle kohta ei ütleks.

    Meeldib

  2. ogalik said

    ma ei tea, kas see sind lohutab

    Meeldib

  3. ogalik said

    ja postitus on igatahes lõbus lugeda 🙂

    Meeldib

  4. Anomaalika said

    MA Ka mõtlen kui “unustaks” midagi selga panemata või paneks “kogemata” kleidi selga ja siis jälgiks kuhu iga vastutulija vaatab.;)
    Vastutulija vaatab mida imelikkui sa passid teda ja siis võibolla märkab midagi, heal juhul. Iiri tants kogemata palja ülakehaga see oleks nagu kunsti. 🙂

    Meeldib

  5. nodsu said

    a mul ei olnud midagi imelikku seljas (minu arust), ülakeha ei olnud kaugeltki paljas, välismaailma ja minu torso vahel oli kaks kihti tekstiili, lihtsalt sellised pehmed, mittevormivad ja vähemuljuvad tekstiilid. ja ei passinud ma kedagi. millalgi hakkasin lihtsalt hajameelse ringivahtimise vahelt pilke märkama.

    Meeldib

  6. Anomaalika said

    No siis inimesed tulid ja uurisid oma pilkudega missasja see inimene rõõmustab, äkki tal ongi sünnipäev? või rindadel oli lihtsalt vaba päev. 🙂

    Meeldib

  7. khull said

    hullult hea video oli, exposure, laigid, ma ei näe probleemi. võin klikkide arvu ka hiljem välja vaadata

    Meeldib

  8. k said

    khull? näpukas, aga kõlab hea aliasena iseenesest, vbl peakski kasutama

    Meeldib

  9. nodsu said

    Video kui tervikuga olen ma muide väga rahul: informatiivne kukkus välja. EV jagas seda kohe veispukis, just rahvahariduslikus mõttes.

    Meeldib

Lisa kommentaar