Toidublogija karjäär

september 15, 2016

Hakkasin ühes ammutehtud lisablogis toidupäevikut pidama. Näis, kaua viitsin. Asja mõte on, et mul oleks endal kuskilt vaadata, mida ma millal süüa olen teinud, kuidas maitses, mida võiks muuta, mis variatsioone samast asjast võiks teha jne. Aga ma tegin ta avaliku, sest äkki kellelgi on miskipärast huvi, mida ma söön. Retseptid on üldjoontes kirjas, aga mitte erilise täpsusega. Enamasti ma ei teegi erilise täpsusega.

10 kommentaari to “Toidublogija karjäär”

  1. Kaur said

    Kylalis-sissekandeid tahad? Tänane oleks “kuidas ma porgandid põhja kõrvetasin ja lapsed mu kastme üksmeelselt järele jätsid ehk kaalujälgimine lapsevanematele”.

  2. Kaur said

    Situatsioon on pmst identne olukorraga 8 aastat tagasi.
    http://iiida.blogspot.com.ee/2008/07/poissmees-keedab-muna.html
    Kati on hetkel Damavandil, mis on pmst Elbruse veidi kõrgem koopia Kaspia mere lõunakaldal. Ja mina kärsatan kodus köögis asju.

  3. nodsu said

    See käib sul pigem kodusõja-köögi rubriiki.

    a mida su kogemustest järeldada saab: enne peab tükk aega niisama harjutama, kui multitaskimise juurde asuda võib.

    Minu tähelepanekud ütlevad, et multitaskides võivad asjad isegi kogenumal toiduvalmistajal untsu minna. Olen tõlkimise kõrvalt niiviisi söedekooriga kooke küpsetanud.

    • Kaur said

      Ma täna olin 100% toidu päralt, ei mingit switchimist.

    • nodsu said

      vat siis on küll huvitav. Mis sa nende porganditega siis tegid või õigemini, kuidas see moment kahe silma vahele jäi, mil nad kärssama lähevad?

    • Kaur said

      Kujuta ette, et sa laod müüri või kood kinnast või teed mistahes käelist tegevust, milles sa oled oskamatu ja koba. Ja siis küsib päris-müürsepp su käest “mis hetkel täpselt see müür sul kõveraks läks?” või “millal täpselt sul kudum ebaühtlaseks läks” (või misiganes kudumistööga pekki minna saab). No ei olnud sellist “täpset” hetke, kogu aeg natukene ja tulemus on kõver müür või siis kinda ja korseti vahepealne toode.

    • nodsu said

      Protsessi kirjeldus oleks sellegipoolest huvitav.

      A ep siin kõrval mõtleb, et kui me teeks lihtsate toitude kokaraamatu algajale, siis sa oleks hea eksperttoimetaja, kes näitaks näpuga, millal on liiga keeruline või kus vajab mingi küsimus vastamist.

      Ja siis tuleks Indigoaalane, teeks raamatule pildid (ja saaks terve raamatu oma portfooliosse panna) ja…

    • Kaur said

      Kokaraamatuid on turul miljard. Ka lihtsate toitude nišš on punnis täis. Kokaraamatut müüd tänapäeval mitte sisu, vaid ainult autori nime abil. Või oled häbita päevapoliitiline. “Presidendikandidaatide retsepte” või “Nii süüakse Hundisilmal”.

      Ainult LBGT kokaraamatuid pole kohanud. (Pedekool.ee domeen on ka endiselt võtmata.)

    • nodsu said

      a kui ühendada Ritsiku blogis tekkinud ideedega, nt alasti seltskonnatantsudega? 😛

    • nodsu said

      Kunagi, kui ma kirjastajaga sel teemal suhtlesin, siis tema andmetel oli kokaraamatu turustamise taga põhiliselt see, et ilusad värvilised pildid oleks sees. Seda ta huvitaval kombel ei kurtnud, et turg on üleüldse küllastunud.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: