Lehvitus

august 12, 2018

Nüüd, juba Viinist postitan Český Krumlovi kulissi moodi tugevast majast pilti ka (kujutate ette, mina ja tegin oma udutelefoniga pilti).

Selline maja on vist pmst nagu see aasta või paari tagune uus mood, kus Chanel tuli välja toodetega, mis näevad sihilikult välja nagu odavad Kadaka turu koopiad.

Viinis olen praegu hiiglaslikus toas. Tõsiselt, väiksema võimla mõõtu; see tantsukoolikaaslane, kes mu siia magama pani, äge hallipäine üle seitsmekümnene naisterahvas pani paar peeglit voodiotsa ette (peegeldav pool väljapoole), et mul hubasem oleks.

Gambamängija, aga mängib ka plokkflööti ja barokktšellot, ülemise korruse toas oli eraldi pillide hoidmise sein.

Autojuhtimisel suhtub eeskirjadesse loominguliselt, nii et ma hakkasin vahepeal juba endas kahtlema ja kaaluma, et kui liiklusmärgi peal näitab must nool alaspidi ja punane nool ülespidi, siis äkki see tähendabki, et me võime just edasi sõita.

6 kommentaari to “Lehvitus”

  1. murca said

    Muarust see nooltega märk kirjeldab eesõigusi. Kui ülesnäitaja on punane, siis peab vastutulija läbi laskma. Aga kui parasjagu kedagi vastu ei tule või omal on selline härg eilaseläbi meeleolu, siis see tähendab, jah, et võime edasi sõita.

    Meeldib

  2. Teresa said

    Millal sind kodumaale oodata on? Kui su rahakott liiga tühjaks saab, siis hakka tänaval tantsima. Viinis on selleks küll luba vaja, aga natuke jõuad ikka tantsida, enne kui ära aetakse.

    Meeldib

  3. nodsu said

    ma ei ole veel päris otsustanud, kas laekun 16. augustil, et 17. aug. jälle Riiga minna, või jäängi 16. aug Riiga, et sealt ülejäänud trupiga koos 18. aug tagasi tulla.

    Rahakott ei ole veel päris tühi, sularaha on ja krediitkaarti on veel ka omajagu ning ma ei tunne erilist vajadust selle kasutamise pärast põdeda, sest hiljemalt 3. septembriks peaks jälle üks kopsakam arve laekuma.

    ja ma olen omadega juba hoopis Budapestis, juba teist päeva. Täna jalutasime nostalgiatrippi tehes kogemata mingi 26 km maha (st korterikaaslane tegi arvutusi ja ütles, et vähemalt 26, kui ta oli kaardi pealt distantsid järele vaadanud). ongi hea, ei ole pärast tantsukursuse lõppu liiga cold turkey.

    Meeldib

  4. nodsu said

    aga Viini gambamängija mainis järgmisel hommikul “vaata selle seina peal nende rätikute taha.” Ma vaatasin ja seal oli kolm gregooriuse koraali käsikirjalehte, ilusate initsiaalidega. eriti huvitav, et üks neist oli viie noodijoonega. vaidlesime natuke, kas sellel on C- või F-võti.

    Meeldib

Lisa kommentaar