Ma kahtlustan, et vähemalt esialgu on enamik, kes siia satub, mind reaalis nagunii kohanud ja neile ma midagi suurt juurde öelda ei mõista. Ja need, kes mind kohanud ei ole, on kindlasti kuulnud, et autor on surnud.

Koristasin siit nüüd üldse suurema osa teksti ära, sest tegelikult on piisava huvi korral võimalik mu blogist alustades võimalik kas või pärisnimi ja kõik selle juurde kuuluv välja ajada. Kui keegi on pähe võtnud, et autor ei ole surnud.

7 kommentaari to “Peaaegu oleks kirjutanud “lasciate ogni speranza”…”

  1. Rents said

    Sa oleks mulle täna ära kulunud – tulid kaks noort inimest, kes inglise keelt sugugi ei osanud. Et neid aidata, tõlkisin lõpuks sõnahaaval lauseid inglise keelest itaalia keelde, et nad aru saaksid, mida ma neile seletan. Külm oli neil, vaesekestel, muidugi kah.

    Meeldib

  2. nodsu said

    Kusjuures kui ma oleks kuskil käepärast olnud, oleks see vist päris lõbus asi olnud. Raatuses või? see jääb veel koduteele ka.

    Meeldib

  3. Morgie said

    Mina ei ole sind reaalis kohanud. Ma ei tea isegi, kas sul facebookis konto on. Ma olen täiesti ekraanitagune.

    Meeldib

  4. nodsu said

    tglt muide me oleme reaalis kohtunud, kui ma väga mööda ei pane – esimese või teise või kolmanda vanamuusikafestivali kohvikus, igatahes ühel neist aastatest, mil see klubitamine veel ülikooli vanas kohvikus käis. Aga sa olid siis kuulsam kui mina, nii et arvatavasti sa mind ei mäleta.

    Meeldib

  5. Morgie said

    mis, ma pole kunagi kuulus olnud… samas on mul kõvasti küljes see halb komme, et ma lihtsalt ei mäleta inimesi. Ei vii nime ja nägu kokku. Ja ilmselt, kui üldse, siis Nodsu nime all sind mulle küll ei tutvustatud. Ma kahtlustan.

    Meeldib

  6. toomastaliesin said

    Kuule, ma mõtlen juba tükk aega – kas sa oled see inimene, kes mulle hulganisti Sandmani ja muid koomikseid laenutas ja ise ainult ühe prantsuskeelse Blacksadi vastu sai või kujutan ma asju ette? (märksõnaks peaks veel olema Picasso seiklused ja muu säärane kraam) Millegipärast olen ma nimelt hakanud arvama, et sina ja too inimene on üks ja seesama olevus, pole isegi päris kindel, millel see usk põhineb.

    Meeldib

  7. notsu said

    Jah. Huvitav, et niigi kaua läks, ma panin algusest peale su neti- ja reaali-isiku kokku.

    Meeldib

Lisa kommentaar