Praktiline anatoomia

september 10, 2009

Eile öösel nägin unes, et mul kukkus aeg-ajalt üks silmamuna peast ära, ma olin õppinud teda juba päris hästi tagasi panema, aga vahel ei saanud kohe panna ja siis ma pistsin ta suhu, et mustaks ei saaks. Kui mul lõpuks aega oli, siis tuli välja, et suus hoidmine ei ole ikka nii hea mõte, ta oli kuidagi liimist lahti tulnud ja kippus tükkideks lagunema. Või oli midagi muud viga, igatahes kui ma ta pähe panin, siis ei tahtnud päris hästi paika jääda. Ennegi oli ette tulnud, et kohe alguses ei olegi mugav, kõigepealt logiseb natuke oma koopas, aga seekord oli vist mingi põhjalikum jama. Umbes sama tülikas lugu nagu siis, kui päriselus plomm hambast välja tuleb.

2 kommentaari to “Praktiline anatoomia”

  1. kanni said

    Nagu see Tuuli unenägu, kus kassil käis pea küljest ära – mugav kaasa võtta ja muidu ka, ainult et söömise ajaks pidi pea ja keha jälle kokku panema. Ja ükskord hakkas pea sööma, enne kui keha korralikult küljes oli, ja sellest võis ilge jama tulla.

    Meeldib

  2. Kaja said

    Njah, ma nägin kunagi, et mingil müstilisel põhjusel käisid mul lõualuud välja. Ja nii ma siis võtsingi neid kordamööda suu kaudu välja. Kui siis üks hetk peegli ees seda tegema sattusin, siis oli küll väheke creepy. 😀

    Meeldib

Lisa kommentaar