Rahuldus tööst

november 11, 2008

Ei, eurodokumente uurides tuleb kompusid ikka veel, kuigi kõik ei ole nii kirjanduslikud. Näiteks on Euroopa Kohtus kohtujurist nimega Kokott, aga vähemalt korra on sellelt kohtult eelotsust taotlenud Huy kriminaalkohus.

11 kommentaari to “Rahuldus tööst”

  1. No Huy selle kriminaalkohtuga, järelikult:)

    Meeldib

  2. Selle peale vana ja kulunud nali, aga eks seda tehakse ikka ja jälle. Mine leheküljele:

    http://www.suomenkansanparantajaseura.net/parantajalista.htm

    ja liigu allapoole kuni vasakus veerus, kus on kohanimed, jõuad “Valkealani”, siis vaata paremasse veergu, kus on ravitsejate nimed;)

    Meeldib

  3. nodsu said

    Ilus.
    Väike päike igas päevas, nagu öeldakse.
    Nirti pool mainis keegi üht günekoloogi dr Butz, aga ma ise tegin ükskord õnneliku lingvistilise avastuse, et jidiši-mõjulises USA idaranniku slängis tähendab putz hoopis munni. See vaimustas mind nii väga, et ma kirjutasin sellest kohe oma tavalisse filoloogsõprade listi, ja tõstatasin küsimuse, kas see ei tõenda mitte “intelligent designi”. 😀

    Meeldib

  4. nodsu said

    Aa, ja natuke viisakam lugu:
    üks mu tuttav nägi mitu aastat tagasi sellist autot, mille külgede peale oli kirjutatud “Sukad. Sokid”, aga uksekäepidemed olid sattunud täpselt s-ide kohale, nii et tegelikult oli kirjas “Šukad. Šokid”.

    Meeldib

  5. nodsu said

    Ja veel üks: mu Itaalia-toanaaber tegi vahel Eestis giidi- ja tõlgitööd ja pidi selle käigus broneerima hotellitoa ühele Itaalia padrele, kelle nimi on juhtumisi Lolli. Nii et dialoog oli selline: “Tere, ma tahaksin tuba broneerida.” “Kelle nimele?” “Ärge hakake naerma, aga Lolli nimele”.

    Meeldib

  6. mindfck said

    ääremärkus – ma ei ütle, et belgia iseseisvus on tingimata ajalooline viga, aga…

    Meeldib

  7. mindfck said

    neil võiks mingi oma keel olla, mida solkida

    Meeldib

  8. nodsu said

    Huvitav, mina mõtlesin sellest kui mingist meie privileegist: meil on nii väike keel, et enamik sellest midagi ei tea ja seega panevad nad üksteisele pahaaimamatult nimesid, mille üle meie naerda saame.

    Meeldib

  9. […] mida peaks minusugune müstik sellise infoga (või sellisega) pihta hakkama, kui ma olen võib-olla just äsja ennast veennud, et kõiksusel ei ole arusaadavaid […]

    Meeldib

  10. […] ikka ei kujuta ette, kui tore töö mul on… või no võib-olla juba kujutate ka, kuna ma olen sel teemal juba varemgi […]

    Meeldib

Lisa kommentaar